post-title portfolio-title Isolatie hellend dak 2019-09-18 15:01:59 no no Categories: , ,

Isolatie hellend dak

Voor de bewoners aan de Waalsdorperweg in Den Haag hebben onze dakdekkers het hellende dak voorzien van isolatie en nieuwe dakpannen. Hierbij zijn alle oude stoflatten, panlatten en dakpannen verwijdert. Vervolgens is het dak voorzien van een PIR-isolatie. En van nieuw panlatten en dakpannen.

Het aanwezige dakkapel is voorzien van nieuwe zinken bedekking en lood. Na de werkzaamheden is het door de werkzaamheden licht beschadigde schilderwerk kosteloos bijgewerkt.

Het aan de achterzijde gelegen platte dak is door onze vakmannen voorzien van PIR-isolatie en een nieuw 2-laags daksysteem. De oude aanwezige dakbedekking is als dampremmende laag gebruikt. Hierdoor kon er op de afvoerkosten van de oude dakbedekking bespaard worden. Als dakdekkersbedrijf proberen we de kosten voor onze klanten op deze wijze zo beperkt mogelijk te houden. Uiteraard kan dit alleen als de oude daklaag hiervoor geschikt is.

De op het platte dak aanwezige schoorsteen is in zijn geheel opnieuw gevoegd.

Wij hebben dit project met veel plezier en vakmanschap uitgevoerd. Voor meer informatie of voor een gratis offerte neemt u contact met ons op via info@brevisdaktechniek.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *